maanantai 6. huhtikuuta 2015

Semmonen pääsiäinen se

Näyttelyn jälkeen vietettiin yksi päivä kotona kaupungissa ja lähdettiin sitten Tessun kanssa kotikotiin Oikaraiselle. Käytiin tosin sitä ennen hakemassa mummolasta tekstiilipesuri, kun koira oli pissannut sänkyyn. Äiti soitti sunnuntai aamuna jo ajoissa, että olenhan mie varmasti jo tulossa. Sunnuntaipäivä meni sitten aika pitkälti patjaa ja sohvaa pestessä. Kätevä vekotin kyllä sellainen tekstiilipesuri! Kesällä voisi pestä sillä auton penkit... Varmaan lähtisi mahtavan likaista vettä! :D

Ehdin illasta sitten Tessun, Ninnin ja Rellan kanssa lenkille, kun kakarat olivat jo päivän käsynneet häkissä. Päästin koirat irti jäälle ja ne juoksivatkin ihan mukavasti, mie räpsin samalla jokusen kuvan. Ninni se vain kaunistuu kasvaessaan. En ole sitten ikinä nähnyt niin kaunista koiraa kuin se, sen ulkonäkö miellyttää minun silmää mahdottomasti. Joskus mie vielä otan jonkun vastaavan rotusekoituksen, belgin tai saksanpaimenkoiran. :) 

Tänään Tessulla ja Ninnillä oli tietysti taas energiaa aamulla ihan riittämiin, joten lähdin käymään niiden kanssa Lapinvaarassa. Otin mukaan pari punottua vetolelua, joita kakarat sai repiä. Ninni piti vauhtia yllä juoksemalla edellä, ja Tessu yritti saada sen kiinni onnistumatta siinä kovinkaan hyvin. :) Lenkillä kutsuin molempia koiria aina hetken päästä luokse ja molemmat tottelivat todella hyvin. Ei ollut mitään ongelmia saada Tessuakaan lenkin päätteeksi kiinni. Kerrankin oli hyvä mieli vielä autollekin tullessa. :D Eiköhän tämä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti