tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kesäksi oma hiekkalaatikko?

Käytiinpäs tänään juoksulenkillä... Ja tuo kaikki ruskea tuossa lattialla on tietysti hiekkaa. Koirassa oli ainakin saman verran vielä lisääkin mokomaa moskaa. :D Taidan suunnata kangasostoksille ja yritän löytää sopivaa kangasta, josta teen tuolle sellaisen kevyen haalarin. Tämä rapakausi nimittäin tuskin loppuu ihan hetkeen, kun on alkanut näin ajoissa.

Jekku-apsosta hiekan sai helpoimmin irti, kun koko koiran pisti pesuammeeseen, jossa oli hoitoainetta. Hiekka ja roskat irtosivat sillä tavalla ihan itsestään. Mietin vähän hoitoaineenkin hankkimista, mutta ehkä se haalari on kätevämpi tässä tapauksessa, kun koira on kumminkin lapinkoira eikä pieni apso... Labbiksen ja beaglen kanssa tällaista ongelmaa ei pahemmin ollut, kun niistä hiekka irtosi ihan riittävän hyvin pelkällä suihkutuksella. Lapinkoiran (ja apson) turkkiin hiekka sen sijaan suorastaan takertuu kiinni.

Kai mie oon jo kertonut, miten paljon mie inhoan kevättä? :D

4 kommenttia:

  1. Tunnen tuskasi. Täälläkin ollaan joka lenkin jälkeen täynnä rapaa ja hiekkaa ja kaikkea mahollista. Mä oon jo niin kyllästyny ja laiskiintunu tuohon touhuun, etten jaksa Kodaa suihkutella joka lenkin jälkeen, enkä edes pyyhkeellä pyyhkiä aina enimpiä rapoja. Vaan annan lunkisti olla ja koira saa levittää moskat pitkin kämppää ja sitten kun jaksan niin siivoan sitten lattiat. Meillähän Koda ei saa sängylle ja sohville (paitsi omalle nojatuolilleen) tulla, niin ne nyt ei ainakaan kärsi tästä laiskuudestani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo ei hypi sohville, mutta sängyllä se istuu sitten senkin edestä ja vahtaa puiden latvoissa lenteleviä lintuja (asutaan viidennessä kerroksessa)... Mulla ei pää kestä imurointia monta kertaa viikossa eikä myöskään sitä, että jatkuvasti tuntuisi hiekkaa jalkapohjien alla. :D Ajattelin tehdä haalarin tuolle koiruudelle, niin saa ainakin enimmät tassukarvat ja mahakarvat suojaan siltä ravalta ja hiekalta. Saa nähdä, mitä Tessu tykkää semmosesta suunnitelmasta!

      Poista
  2. Sun pitäs sit tehdä pari lisää bortsuillekkin! Meilläkin meinaa kertyä biitsi olohuoneeseen. :D (tai ainakin antaa kaavat miullekkin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaavat (eli testihaalarin) voin lainata. :D Tuu testaamaan, tuo Tepsun haalari vois sopia Tuikellekin.

      Poista