perjantai 29. toukokuuta 2015

Kaunis aamu

Meillä on nyt sellainen juttu taas, että mie joudun neljänä peräkkäisenä viikkona reissuun, joten Tessu lähtee Oikaraiselle nauttimaan kesästä ja järjestämään kesälomalaisille vähän tekemistä. Pistää vähän miettimään tätä ammatinvalintaa tällaiset jutut, kun koira pitää laittaa hoitoon ja Henkalla on selän paranteluloma ja sekin tarvitsisi kotona apua, mutta noh. Neljä viikkoahan se vain on ja tämä tilanne nyt on vähän erilainen muutenkin... Kunhan Henkan sairaslomailu loppuu, niin Tessukin saa/joutuu taas olemaan kaupungissa, vaikka mulla olisikin työreissuja.
 
Mietin kyllä, että kannattaakohan minun edes joka viikonloppu hakea Tessua kaupunkiin, kun jos sen perjantaina hakee ja sunnuntaina vie takaisin, niin onko se vaan koiran kiusaamista. Onneksi tähän väliin sattuu edes juhannus, jolloin on pidempi viikonloppu. Tämän reissaamie takia joka tapauksessa tulee blogissa olemaan reilusti hiljaisempaa seuraavan kuukauden. 

Kuvat tämän aamun lenkiltä! Näyttää lupaavasti siltä, että tänään tulee olemaan tämän kevään/kesän lämpimin päivä. ♥ Ja ehkä se kunnon kesäkin sieltä tulee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti