maanantai 4. toukokuuta 2015

Tessu löysi poron

Tessu löysi poron kirjaston pihalta. ;) Palattiin eilen arkeen vappumässäilyjen jälkeen ja käytiin 7,5km aamulenkki oikein nätissä harmaan sateisessa säässä.

Tänään mulla alkoi työt, joten suunnattiinkin sitten aamulenkille jo klo 5:55 ja olipas muuten väsynyt lapinkoira aamulenkillä! Tessu on oppinut erinomaisen hyvin aamu-uniseksi ja se piti kirjaimellisesti käydä herättelemässä lenkille. Ennen ulos pääsemistä se ehti haukotella ja venytellä äänekkäästi varmaan 10 kertaa... Mutta minkäs teet, kun seuraava lenkkeilymahdollisuus on iltapäivällä, niin onhan se lähdettävä aamusta aikaisin.

Hyvin oli kumminkin pojilla päivä mennyt, Tessu pyrki minun mukana ulos ruokatunnilla, mutta alistui sitten kohtaloonsa. Käytiin töiden jälkeen sitten tunnin lenkki. Vähän on hankalaa, kun on vain yhden ihmisen varassa tämä koiranhoito... Mitenhän ne yksin asuvat ihmiset pärjääkin? ;)

Aamulla kuuden aikaan oli aika upea ilma ja ihanan rauhallista lenkkeillä, yksi mies taisi juoksennella vastaan ja pari pyöräilijää tuli myös. Nähtiin jäniskin, jolle tämän lapinkoira seisoi oikein sievästi tassu ojossa. :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti